2014-11-25 09:17:28• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Fárasztónak ígérkezik ez a nap

Napi horoszkóp november 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A bolygóállások megszilárdítják a helyzetét a hivatásában, és gondoskodnak arról, hogy az akaraterejét és az energiáit a legjobban tudja hasznosítani. Azért lesz sikeres, mert élesen látja a lényeget, és nem habozik cselekedni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Házastársának rokonsága olyan megjegyzéseket tesz, amit nem tud szó nélkül tűrni. A munka mindenre gyógyír lehet, különösen ha azonnal látszik az eredménye. Főzzön valami finomat a barátainak, a beszélgetés egy kis forralt bor mellett biztosan jót fog tenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Semmiképpen se tolja magát az előtérbe, és ügyeljen rá, nehogy valakinek képletesen a tyúkszemére lépjen. Ma ne kérjen és ne adjon kölcsön.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A csillagok azt tanácsolják, hogy tartsa távol magát minden olyan dologtól, ami személyesen érinti, mert csak így vészelheti át a napot kiborulás nélkül. A Hold és az Uránusz is zavarja minden cselekedetében – szerencsére késő estére enyhül ez a helyzet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma ne kezdjen új dolgokba, és tartózkodjon az önálló kezdeményezésektől is. Próbáljon meg minél észrevétlenebb maradni, akkor nem történhet baj. A mai feszült bolygóállás a partnerével is veszekedésbe keverheti...

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr együtt áll a Szaturnusszal, és ez kiélezi az Ön szavait. Most könnyen összeveszhet valakivel, vagy megbánthat másokat, a viselkedésével a haragosai figyelmét is magára vonhatja. Ha nem muszáj, ma inkább ne beszéljen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne mondjon olyat senkinek, amit megbánhat, mert a kimondott szavakat nem tudja visszaszívni. Igyekezzen uralkodni magán akkor is, ha ez most különösen nehezére esik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Sok jó fényszög éri az Ön jegyét, ezért csodaszépnek indul ez a nap, különösen, ha ma szabadnapos. A IV. Napházban álló Neptunusz arra hívja fel a figyelmet, hogy valamely vízzel működő szerkezete elromolhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz és a Nap is a Nyilas jegyében áll. Egy viszonylag nyugodt, harmonikus nap lesz a mai, ennek a hétnek az egyik legszebbike. Végre azt tehet, amit akar, érezze végre jól magát, és örüljön annak, hogy semmit sem kell tennie.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Csodaszép lehetne ez a nap, ha a Hold nem állna együtt a Plútóval, és az Uránusz nem hozna létre kellemetlen fényszöget. Így azonban összeütközésbe kerülhet az idősebb rokonai egyikével.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem könnyű továbblépni, ha az embert piszkálják, vagy provokálják, de ön mestere annak, hogyan kell valakit tréfával leszerelni. Elég fárasztónak ígérkezik ez a nap, az estét próbálja meg egyedül tölteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Még ma sem lehet biztos abban, hogy a bolygók kellemetlen hatását el tudja kerülni. Talán a Szaturnusz jó fényszöge meg tudja védeni az igazságtalanságokkal szemben. Használja jól az idejét...

 

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: